våre ansatte

Vi ønsker å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidlig tilstedeværelse.

Tommy Standal
Administrasjon
Har kunder tirsdag og onsdag.

Utover å ta vare på sine kunder, har Tommy det administrative ansvaret for White Studio.

Før han sammen med Benedikte startet White, hadde han mange års bred internasjonal erfaring fra bransjen. Etter endt læretid i Adam og Eva, og opphold i London og Geneve, har han de siste årene blant annet hatt ledende kreative og administrative stillinger i P&G og Verdant, samt holdt kurs og visninger for frisører i inn- og utland. Tommy er kjent for sine tekniske tilnærming til faget.


Benedikte Hansen
Daglig Leder
Har kunder mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Benedikte er operativ leder for White og har det daglige ansvaret for våre frisører.

Benedikte har i en årrekke vært en av hovedstadens mest ettertraktede frisører. Hun drev i flere år Komsa med stor suksess før hun solgte bedriften. Hun har jobbet freelance for bl.a. P&G og har vært benyttet som konsulent ved produktutvikling. Benedikte er kjent blant våre kunder, ansatte og i bransjen generelt for å være spesielt dyktig på fargebehandlinger.


Benedicte Bogstad
Senior Frisør

Benedicte har jobbet en årrekke i faget. Hun vært med oss fra dag én, men hadde allerede da lang erfaring fra fremtredende salonger i hovedstaden. Benedicte har en særdeles høy og bred faglig kompetanse, og blir benyttet internt i vår faglige oppfølging av ansatte.


Kjetil Grimsrud
Senior Frisør

Kjetil er en erfaren frisør som gjennom årene har opparbeidet seg særskilt kompetanse innen fargebehandlinger. Til tross for lang erfaring er Kjetil stadig nysgjerrig på faget og involverer våre nye ansatte og lærlinger i sitt arbeid.


Lene Danielsen
Senior Frisør

Lene er en frisør med lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet en årrekke for LaBionda. Hun startet hos oss i 2017 og fullførte sin seniorprøve høsten 2018.


Belinda Østerli
Senior Frisør

Belinda startet hos oss høsten 2019. Hun er en erfaren og faglig dyktig frisør med stor kundekrets. Belinda har lang fartstid i bransjen, og drev egen salong i sentrum før hun sluttet seg til vårt team.


Liv Kristin Prestmoen
Senior Frisør

Liv Kristin startet hos oss våren 2017 som en ettertraktet frisør i hovedstaden med en stor og lojal kundegruppe. Liv Kristin er en teknisk frisør med bred kompetanse som også bistår i oppfølgingen av våre lærlinger, samt at hun er en våre frisører som utfører behandlinger med extension.


Iustina Skiba
Frisør 2

Iustina startet hos oss våren 2021. Hun har jobbet en årrekke i faget, både nasjonalt og internasjonalt. Iustina lever og ånder for frisørfaget og har en trofast kundekrets.


Ulla Breistrand
Frisør 2

Ulla har jobbet mer enn 20 år som frisør og våren 2021 bestemte hun seg for å fortsette sin frisørkarriere som en del av vårt team.


June Hauvik
Frisør 1

June tok svennebrevet høsten 2020 etter å ha gjennomført læretiden hos oss. Hun er veldig faglig interessert og du ser henne som regel i salongen midt i en av hennes større fargebehandlinger. En av våre frisører som gjennomfører keratinbehandling.


Christine Melvoll
Frisør 1

Christine tok svennebrevet sommeren 2020 etter å ha gjennomført læretiden hos oss. Hun fortsetter sin karriere videre som en del av vårt team og opplever stor pågang på nye kunder. En av våre frisører som gjennomfører keratinbehandling.


Silje Monrad
Frisør 1

Silje startet hos oss i januar 2019 som lærling rett etter fullført skole. Hun tok svennebrevet januar 2022.


Charlotte Samuelsen
Junior 1

Charlotte startet hos oss høsten 2020 etter å ha gjennomført 1 år i lære i annen salong.


Talar Idunn Karem
Elev

Talar startet hos oss i januar 2021 etter å ha fullført frisørskole.


Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram