bestill time

Fra 01.07 samler vi alle våre ansatte i vårt flaggskip i Kirkegata 17. Har du gått til noen av våre frisører i Vika tidligere, finner du de nå på vårt Studio. Ønsker du å booke både klipp og farge, husk å marker begge deler i bestillingen.

Ønsker du å bestille time på Studio i Kirkegata, trykk her.

Ettersom det ofte førte til misforståelser og dobbeltbookinger ved booking av større behandlinger, føler vi at vi yter deg som kunde bedre service ved å hjelpe deg personlig over telefon ettersom faktisk tidsbruk vil variere stort mellom de ulike behandlingene. Vi ber om forståelse for at det derfor muligens ikke vil være tid til større fargebehandlinger (folier/fargedesign) ved booking av time til enkel fargebehandling på nett. Du må derfor bestille time til «Fargedesign» ved større behandlinger, eventuelt ta kontakt med oss på telefon 22 42 45 20 om du er i tvil.

Det er ikke alle våre frisører som er tilgjengelig for timebestilling på nett. Finner du ikke ledig tid ønsket dag/tid, anbefaler vi at du ringer oss så kan det være at vi likevel kan hjelpe deg.

Vi ønsker at du kontakter oss på telefon 22424520 hvis:

Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram