våre kolleksjoner

White Studio utvikler 1 kolleksjon i året.

Kolleksjonene blir vist for våre kunder som bilder i vinduene, samt distribuert gjennom media og magasiner. Kolleksjonene er også et utdanningsverktøy når vi holder kurs og visninger for andre frisører.


White Studio & Galley Collection – EssayageWhite Studio & Gallerys kolleksjon for 2017 henter inspirasjonen fra hvordan designere jobber med stoff som materiale. Vi har derfor valgt å kalle kolleksjonen for Essayage, et navn som refererer nettopp til det å skreddersy.

Essayage fremstår derfor på mange måter som en anti-kolleksjon, det er en serie med spesielt tilpassede uttrykk. Der tidligere kolleksjoner har latt seg inspirere av en bestemt designer og hans eller hennes uttrykk, så har denne kolleksjonen en mer generell tilnærming til designere generelt. Vi har sett på hvordan designere former og farger ulike stoffer for å oppnå en design som er spesielt tilpasset den enkelte.

Hår/Make-up: White Creative Team
Fotograf: Bjørn Wad


White Studio Collection – Neo Noir“White er den nye sorte”

Whites kolleksjon for 2016 har vi valgt å kalle Neo Noir. Her har Whites team latt seg inspirere av filmsjangeren American Gothica, 90-talls fotografer som Steven Meisel og Corrine Day og minimalismen som oppsto i det tiåret.

Vi ønsket med Neo Noir å spille på 90-tallets Grunge, med eksempelvis Cortney Love, og den motreaksjonen som kom på 80-tallets overstylede overflod. Med referansepunkter i designere som Issie Miyake og Jil Sander, er stikkord som androgynt, less is more, kontraster og tekstur forklarende for hva vi tenker for 2016. Inspirert av Grunge og 90-tallets nattklubber får vi et uttrykk som er mørkt og dekonstruert.

Fotograf: Desiree Mattsson


White Studio Collection – Hairdresser of the Year

Pål Berdahl hos White Studio ble under Årets Frisør 2014 nominert i kategoriene "Årets Frisør» og «Årets Avant Garde». Vi har derfor besluttet å bruke hans to bildeserier som våre kolleksjoner for 2013 og 2014.

Årets Frisør
I denne serien har Pål latt seg inspirere av popkulturen og har laget en serie med pastel og lyse farger. Han leker med en blanding av ulike teksturer. Han ønsket rene utrykk hvor det harde spiller på det myke.Årets Avant Garde
I denne serien har Pål hentet inspirasjon fra afrikanske stammekulturer og har skapt et uttrykk som på beste måten kan beskrives som futuristisk tribal.
White Studio Collection – Karafuru

White Studios kolleksjon er denne gangen med Hanne Harneshaug og Linn Renberg som prosjektledere, er inspirert av japansk animasjon, geometri og grafisk trykk. Navnet Karafuru er hentet fra en ikonisk japansk animasjonsserie fra 90-tallet med samme navn og betyr "fargerik".

Vi har fått hjelp av illustratør Ingvild Grønlien til å sette kolleksjonen inn i en grafisk kontekst inspirert av klassisk grafisk trykk. Klippene og fargeteknikkene som er anvendt er basert på enkle geometriske former, satt sammen for å skape kontraster og linjer som gir en animert følelse. Fotograf Mattias Fossum har gjennom sitt etterarbeid skapt et mykere uttrykk. Kirsebærblomsten var logoen til Samuraienes Bushido-kode. Bærer du en kirsebærblomst på deg, bærer du et symbol som oppfordrer til å leve hver dag som om den var den siste.


White Studio Collection – Blush Allure


White Studios første kolleksjon er kalt Blush Allure og er en feiring av glam og farger. Vi har hentet inspirasjon fra det sene 70-tallets disko æra som kuliminerte i Studio 54 i New York og Paris’ legendariske uteliv med de første virkelige supermodellene som Jerry Hall, Janice Dickinson og Jane Birkin i sentrum, samt fotografer som David LaChapelle og senere Sølve Sundsbø.

Stikkordene for håret er gradering og tekstur uten 60-tallets volum. White mener at vårens uttrykk skal være shiny, glossy og subtilt sexy, og lar oss derfor begeistre av personer, motehus og designere for neste år som Cloe Sevigny, 10 Cross Derek Lamb, Antonio Berardi og Celine.


Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram