om oss

Visjonen

Gjennom å fokusere på internopplæring, samhørighet og sterk teamkultur, ønsker Benedikte Hansen og Tommy Standal å skape et lojalt team av medarbeidere som deler deres tilnærming til faget. Vi startet med 3 ansatte. Vi er i dag 20 ansatte, hvor alle er ansatt fordi de holder faglig meget høy standard og kan bidra til fellesskapet med sin kunnskap og kompetanse. White skal være et sted hvor kvalitet, presisjon, kreativitet, forpliktelser og lidenskap for faget møtes. Vi ønsker at å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidelig tilstedeværelse, et sted fritt for nykker hvor vi fokuserer på hva vi kan gjøre for håret ditt. White handler mer om menneskene som er der enn selve stedet – White skal være et sted hvor folk møtes.

Navnet

Navnet "White" representerer noe rent, et lerret for fornyelse og forandring – en frisk ny start. Vi søker å utføre faget vårt på den reneste, mest uskyldige, mest fordomsfrie og mest presise måten som er mulig.

Historien

White Studio ble startet 1. februar 2011 av Benedikte og Tommy. Etter flere år med variert erfaring fra bransjen, ønsket de å starte et nytt kapittel – et spennende konsept for de og deres ansatte, og et annerledes sted for deres kunder. De ville bort fra den typiske frisørsalongen og ønsket et rom som motiverte til kreativitet og nyskapning. White skapte derfor sin første salong i et rom som har en form som er inspirert av et fotostudio. Salongen skal kunne nyttes til utstillinger, kurs, seminarer og visninger, derfor er det meste av inventar på hjul og lett å flytte på. Vår arbeidsplass skal inspirere oss til å inspirere deg – alt for å gi deg den beste, mest dedikerte og mest personlige service.

I dag

Vi valgte sommeren 2019 å samle alle våre ansatte i vårt flaggskip i sentrum for å rendyrke konseptet vårt. Våre ansatte i Vika er med på veien videre på vår avdeling i Kirkegata 17. Dette sikrer kontinuitet i vårt virke og et sterkt faglig miljø som vil komme våre frisører og deg som kunde til gode. Vi gleder oss til fortsettelsen med alle våre ansatte og kunder samlet under ett tak.

Våre åpningstider
Man – Fre: 09.00 – 19.00
Lør: 09.00 – 15.00

Våre samarbeidspartnere
Produkter er viktige verktøy for at vi skal utføre vår jobb på best mulig måte. Det er også viktig for deg som kunde at vi kan tilby produkter av den beste kvalitet for at du skal kunne oppleve fantastisk hår også mellom hver gang vi møtes.

Vårt utvalg av produkter er nøye gjennomtenkt for at du som kunde skal få akkurat det du og ditt hår trenger. Vårt hovedfokus er at produktene presterer, vi tar det for gitt at de gjør dette uten å belaste verken deg eller miljøet med unødvendige kjemikalier.Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram